O Gradinita plina de bucurie

Istoricul gradinitei

 

Gradinita are in spate o vechime de 11 ani, iar pragul ei a fost trecut de nenumarati copii alaturi de care ne am bucurat zi de zi.

De ce sa alegi Gradinita Lifetime Nursery

Gradinita vine in ajutorul copiilor prin oferirea unui mediu propice dezvoltarii aptitudinilor sociale.

In opinia noastra, copii nu trebuie modelati, trebuie lasati sa isi dezvolte propria personalitate pentru integrarea in societate. De cum vor pasi pe usile gradinitei noastre, copii vor fi indrumati spre descoperirea lumii inconjuratoare de catre un personal implicat si vor fi pregatiti pentru viata. Actul educational va fi unul ce se muleaza pe nevoile fiecarui copil, pe ritmul fiecaruia de dezvoltare si invatare. Gradinita noastra are ca scop stimularea gandirii si dezvoltarea copiilor pe toate planurile. Totusi, in primul rand, ne dorim ca acestia sa fie fericiti si sa se simta apreciati.

Metodele de predare – invatare alese sunt creative si moderne, diferentiate si centrate pe copil. Ne ocupam in mod special de dezvoltarea abilitatilor socio-emotionale, de dezvoltarea deprinderilor motrice si a celor de comunicare. De asemenea, activitatile alese ii stimuleaza pe copii sa fie curiosi si sa se automotiveze. Demersul didactic se bazeaza foarte mult pe invatarea prin descoperire.

Curriculum-ul Gradinitei Lifetime Nursery are la baza Curriculum-ul oficial al invatamantului prescolar si propune o abordare holistica. Totodata, gradinita are in vedere si realizarea de activitati extracurriculare precum vizitele la muzeu, la biblioteca, drumetii etc… Acestea au rolul de a le largii orizonturile si de a le forma o viziune mai ampla asupra lumii inconjuratoare.

Inscrierile se fac pe tot parcursul anului.

Va asteptam la gradinita noastra plini de spreranta si incredere ca vom obtine impreuna reusite educationale si bazele unui caracter si a unui viitor luminos pentru fiecare copil !

 

Locatie

Maramures, Baia Mare Strada Salciei

Telefon

07 44 89 90 29